28 July 2016

Betapa susahnya nak tipu perasaan sendiri

Kalau orang baca tweets aku orang kata aku ni kuat sendu. Sampai orang tak tahu samada tu real atau buat buat. Betapa fake-nya aku kena jadi happy dan tak sedih langsung depan orang. Pretend aku okay, lek lek cool padahal bila member dah tidur atau dalam gelap aku menangis sorang diri. Sebab aku rasa sedih ni biarlah sensorang yang tanggung. Takde orang nak hadap nak layan perasaan aku sebab semua orang ada masalah dia sendiri. Aku cuba taknak fikir dan taknak ingat.

I will take a break for a few days to find peace and answer for my questions. Doakan semuanya selamat.

:)